Analytiikka

Helposti hyödynnettävä analytiikka tuo kilpailuedun

Markkina- ja toimintaympäristö muuttuu nopeammin kuin koskaan ennen. Tietoa saadaan useista eri lähteistä, jolloin datankäsittelymenetelmien on oltava ketteriä ja konkreettisia ja niiden on säästettävä aikaa. Aikasyöpöt datankäsittelymenetelmät ovat menneisyyttä ja jarru liiketoiminnalle.

Me tarjoamme analytiikkapalveluita, joista saatu tieto on helposti omaksuttavissa ja analysoitavissa. Visualisoimme tiedon, jotta sinun olisi nopeampi ja helpompi hyödyntää tietoa ja tehdä sen pohjalta oikea-aikaisia päätöksiä oikeaan suuntaan.

Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi analytiikkapalveluidemme avulla: opastamme, analysoimme ja autamme sinua uuden tiedon hyödyntämisessä.

 

Skaalautuvat analytiikkapalvelut

Analytiikkapalvelumme ovat helposti skaalattavissa yrityksesi tarpeiden, tilanteiden ja aikataulujen mukaan. Ne myös mukautuvat ratkaisusi elinkaaren eri vaiheisiin.

Remion Analytiikka

Ennakoiva analytiikka

Autamme sinua jäsentämään, mitä ja millaisessa muodossa olevaa tietoa tarvitset. Saat riittävän ison tietovaraston juuri oikeanlaista ja laadukasta tietoa liiketoimintasi tukemiseen.

Kysy lisää

Regatta Device

Tuotanto-
analytiikka

Ratkaisuidemme avulla voit seurata laitteitasi ja saat tietoa selkeässä muodossa, mikä hyödyttää sinua päivittäisessä tuotannonohjauksessa ja päätöksenteossa.

Kysy lisää

Remion Paikkatietoanalyysi

Paikkatieto-
analyysit

Visualisoimme, yhdistämme ja luokittelemme monista eri tietolähteistä saatavia tietoja tietyn haasteesi ratkaisemiseksi. Saat myös uutta tietoa kohteiden päällekkäisyyksistä ja yhteyksistä.

Kysy lisää

Analytiikasta potkua kasvuun

Tuemme analytiikkapalveluidemme avulla kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme. Analytiikasta saatavan tiedon avulla he kehittävät omaa liiketoimintaansa sekä omille asiakkaille ja kumppaneilleen tarjottavia palveluita.

remion-quote-white-icon

Tavoitteenamme on lähitulevaisuudessa kehittää alus, joka on täysin etäohjattavissa maalta käsin.

LARS-ERIK SAARINEN
KONGSBERGIN
KUNNONVALVONTAJOHTAJA

Palvelumme hyödyt

Liiketoiminnan kehittäminen

Hyödynnä analytiikkaa liiketoiminnan, uusien palveluiden ja konseptien kehittämisessä ja niihin liittyvässä päätöksenteossa.

Tavoitteiden saavuttaminen

Analytiikka auttaa tunnistamaan tapoja tehostaa tuotantoa, maksimoida tuottoja ja optimoida käytettävyyttä.

Tekemisen optimointi

Paikkatietoa hyödyntämällä voit skaalata ja optimoida toimintoja, prosesseja sekä parhaimmillaan luoda paikkatiedon ympärille kokonaan uudenlaisia palveluita.

Päätöksenteon tuki

Analytiikan avulla saatavan tiedon avulla päätöksenteko on helpompaa – päätöksiä ei tarvitse tehdä vajavaisin tai puutteellisin tiedoin.

Analysoitu ennakkotieto

Ennakoivan analytiikan avulla saat analysoitua, faktaan perustuvaa tietoa liiketoimintapäätöksille ja ketterille kokeiluille.

Luotettava ennakointi

Etävalvonnan kautta saatava tieto auttaa tunnistamaan ylläpitotarpeet ja ennustaa virheitä, mikä mahdollistaa toiminnan ennakoinnin ja virheiden ehkäisemisen ajoissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jussi-RBG

Jussi Rajamäki

Sales Lead

+35846 923 5277

jussi.rajamaki@remion.com
yhteys_jukka

Jukka Kivimäki

Toimitusjohtaja

+358 44 280 9221

jukka.kivimaki@remion.com